GİRESUN / TİREBOLU - Tirebolu İmam Hatip Ortaokulu

Tirebolu İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Demirci Mah. Osmanağa Cd. No115 Tirebolu/Giresun Tirebolu İlçesi Demirci Mahallesinde yer alan okulumuz, ilçe merkezine 3 km, il merkezine 40 km uzaklıktadır.
Vizyon
Sadece sonuca odaklanmadan süreci de modern eğitim anlayışları paralelinde geliştirerek öğrenciye bilgiyi sunmak yerine öğrencinin bilgiye ulaşmasını sağlama yolunda sürece hakim olmaktansa sürece rehberlik eden bir kurum ve eğitim anlayışı hedefliyoruz.
Misyon
Evrensel ve insani değerlere, farklılıklara, emeğe ve inançlara saygılı, eleştirel düşünme becerisini kullanarak var olan durumların analizini yapıp etki altında kalmadan değer yargılarını oluşturabilen ve doğabilecek sonuçların sorumluluğunu üstlenebilecek kadar kendinin farkında olan, toplum ile uyumlu olmakla birlikte toplum içinde özgüven sahibi bir ‘birey’olma becerisini de kazanabilen dinamik, yaratıcı ve saygılı bireyler yetiştiren bir kurumuz.
Katı Yakıt (Kalorifer)
Ulaşım
Okulumuz Giresun Trabzon karayolu güzergahı kenarında olup, ulaşım elverişlidir.
Okulumuz Tirebolu ilçesi Demircili Mahallesi yerleşkesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Tirebolu İlçesi Demirci Mahallesi´nde yer alan okulumuz, ilçe merkezine 3 km, il merkezine 40 km uzaklıktadır.